nopeatdeitit.com - VERKKOLÄHETTILÄÄT

Tärkeää tietoa lue!

VERKKOLÄHETTILÄÄT: nopeatdeitit.com KÄYTTÄÄ VIRTUAALIPROFIILEJA, JOTKA EIVÄT VASTAA OIKEITA JÄSENIÄ

nopeatdeitit.com kannustaa Sinua käyttämään VERKKOLÄHETTILÄS-palvelua parantaaksesi viestintää, viihdettä ja Sinun kokonaiskokemustasi sivustosta ja nautinnosta.

VERKKOLÄHETTILÄS voi olla digitaalinen näyttelijä, avatar tai synthespian (esim. tietokoneen luoma “henkilö” tai “hahmo”). VERKKOLÄHETTILÄÄT voivat olla nopeatdeitit.com in tai kolmannen osapuolen asettamia Sinun verkkokokemuksesi parantamiseksi. Verkkolähettiläs voi esimerkiksi tarjota elektronisen esittelyn uusiin tai olemassaoleviin nopeatdeitit.com in ominaisuuksiin tai toimintoihin, tai kehottaa käyttäytymään asianmukaisesti.

Myöntymällä ja hyväksymällä nämä Ehdot, Sinä tunnustat, että ymmärrät, hyväksyt ja suostut täysin VERKKOLÄHETTILÄS-palveluun. Tunnustat, että ymmärrät, että jotkut profiileista ja niissä näytetyistä Jäsenistä eivät ole oikeita sivuston jäseniä. VERKKOLÄHETTILÄÄT eivät liity kehenkään sivuston käyttäjään, vaan ne lähetetään Sinulle voidaksemme mainostaa laajempaa nautintoa, lisätoimintaa ja täydempää osallistumista kaikkiin Palveluihimme. VOIT PERUUTTAA TILAUKSEN TAI PYYTÄÄ EROAMISTA VERKKOLÄHETTILÄS-PALVELUSTA MILLOIN TAHANSA OTTAMALLA MEIHIN YHTEYTTÄ asiakaspalvelumme kautta.

VERKKOLÄHETTILÄS-palvelut voivat sisältää tiedon julkaisun, kuvia ja/tai Sinulle osoitettua viestintää. Tällaiset viestit voivat olla minkä tahansa kaltaisen viestinnän muodossa, joka on tällä hetkellä sallittua Verkkosivustolla.

VERKKOLÄHETTILÄS-palveluidemme käyttö on suunniteltu helpottamaan Tilin kehittämistä, käyttäjän, Jäsenen ja/tai Tilaajien kokemuksien parantamista, mahdollistamaan sisäisen verkon analysointia, helpottamaan laadunvalvontaa, kouluttamaan ja viihdyttämään käyttäjiä, Jäseniä ja/tai Tilaajia, ja/tai varmistamaan näiden Ehtojen yhdenmukaisuuden.

VERKKOLÄHETTILÄS-palvelua käytetään myös analysointiin, palautteeseen, trendeihin, kaavoihin, sosiaalisiin kommentteihin ja tietoon, jota käytetään järjestelmämme valvonnan tietojen keräämiseen ja avustamiseen toimintastandardiemme mukaisesti.

Hyväksymällä nämä ehdot tunnustat ja hyväksyt myös sen, että kaikki VERKKOLÄHETTILÄS-profiilien kautta sinulle näytetyt kuvat tai tiedot eivät liity oikeisiin henkilöihin, vaan ne sisältyvät yllä mainittuihin tarkoituksiin.

Ymmärrät, tiedostat ja hyväksyt, että kaikkea viestintä tai kanssakäymistä VERKKOLÄHETTILÄÄMME kanssa voidaan valoa näiden Ehtojen noudattamisen varmistamiseksi. Pidätämme myös oikeuden hyödyntää VERKKOLÄHETTILÄITÄ Verkkosivuston Palveluissa nyt ja/tai tulevaisuudessa.

Lisäksi hyväksymällä nämä Ehdot ymmärrät, tiedostat ja hyväksyt, että VERKKOLÄHETTILÄS voi ottaa yhteyttä sekä Jäseniin että maksaviin Tilaajiin tekstiin perustuvalla viestinnällä joko sivustolla ja/tai sähköposti-ilmoituksilla lisätäkseen aktiivisuutta ja valvoakseen näiden Ehtojen noudattamista.

VERKKOLÄHETTILÄS-profiileillamme on lupa, mutta ei velvollisuutta valvoa Verkkosivustolle ja sen Tileillä lisättyä tietoa ja materiaalia. Kaikki epäilyttävät tilit, jotka voivat olla haitallisia jäsenille, poistetaan epäröimättä, jotta voimme tarjoa parhaan ja turvallisimman mahdollisen Palvelun.

Mikäli vastaat tai aloitat viestinnän tai vuorovaikutuksen VERKKOLÄHETTILÄIDEMME kanssa, ymmärrät, tiedostat ja hyväksyt täysin, että kaikki vastaaminen ja vuorovaikutus VERKKOLÄHETTILÄÄN ja Sinun välilläsi tapahtuu täysin viihdetarkoituksessa, eikä se johda fyysiseen tapaamiseen VERKKOLÄHETTILÄÄN ja Sinun välilläsi, vaan sen on tarkoitus valvoa, että Sinä noudatat näitä Ehtoja ja kannustaa Sinun aktiivisuuttasi Palveluissa.

Samaten Sinä hyväksyt ja ymmärrät, että kaikki VERKKOLÄHETTILÄÄN viestintä voidaan lähettää useille Tileille samaan tai lähes samaan aikaan. Lisäksi Sinä ymmärrät, että Sinulle ei taata vastausta tai vuorovaikutusta minkään VERKKOLÄHETTILÄÄMME kanssa tai muiden sivuston käyttäjien kanssa.

TEHDESSÄSI TILIN SIVUSTOLLE, YMMÄRRÄT JA TIEDOSTAT TÄYSIN, ETTÄ KAIKILLA MAKSAVILLA TILAAJILLA ON MAHDOLLISUUS PERUUTTAA VERKKOLÄHETTILÄIDEN VIESTIT OMAN HARKINTANSA MUKAAN.

nopeatdeitit.com tiedostaa, että jotkut Tilaajat haluavat estää näiden VERKKOLÄHETTILÄIDEN viestinnän. Tämä virtuaalinen vuorovaikutus voidaan laittaa pois päältä helposti lähettämällä pyynnön sähköpostitse tukitiimillemme asiakaspalvelussamme.

Otathan huomioon, että jos Tilaaja laittaa VERKKOLÄHETTILÄIDEN viestinnän pois päältä, tukitiimimme ei voi täysin valvoa, että kaikki käyttäjät noudattavat näitä Ehtoja.